Kako kupiti

Izbor artikla

Na vrhu vsake strani je spustni meni s kategorijami izdelkov. S klikom na želeno kategorijo se odpre nova stran z artikli iz izbrane kategorije. Če ste izbrali skupino artiklov, ki vas zanimajo, si lahko ogledate več informacij o določenem artiklu, tako da kliknete na fotografijo artikla. Z izbiro želene velikosti in klikom na gumb Dodaj v košarico, artikel dodaste v košarico.

Vsebina košarice                                 

Vsebino košarice lahko kadar koli pregledate s klikom na ikono košarice na desni strani strani. V košarico lahko dodajate artikle, dokler ne naročite vsega, kar želite. Postavke, ki ste jih dodali v košarico, lahko odstranite posamezno s klikom na gumb Izbriši.

 

Naročanje artiklov iz košarice

Za naročilo artiklov, ki jih vnesete v košarico, morate izpolniti vsa zahtevana polja in klikniti na gumb Sprejmem. Po tem boste prejeli potrditveno obvestilo na e-naslov, ki ste ga navedli ob prijavi. Če niste registrirani, se morate registrirati ali opraviti nakup brez registracije, tako da izpolnite vse potrebne podatke:

Ime in priimek

E-pošta in kontaktni telefon

Kraj in poštna številka

Ulica in hišna številka

Izbira načina plačila

Izberete lahko:

-plačilo z gotovino ob dostavi (po povzetju)

-plačilo s kreditno kartico (Mastercard ali Visa)

Zaključek naročila

S klikom na gumb Sprejmem boste prejeli obvestilo o uspešno poslanem naročilu. Na naveden e-poštni naslov, vam bomo poslali potrditev naročila, po obdelavi naročila boste prejeli vse nadaljne informacije o prispeli pošiljki.