TIKE NOVA KOLEKCIJA

Nova kolekcija blagovne znamke Tike je pravkar prispela!

Poznaš tisti občutek, ko naletiš na kos oblačila, v katerem se počutiš dobro in ti je vedno žal, zakaj nisi kupil še enega, ker ga kasneje ne uspeš več najti? To je učinek, ki smo ga želeli doseči. V iskanju najkakovostnejših materialov in proučevanju krojev smo ustvarili novo kolekcijo, sestavljeno iz osnovnih kosov oblačil in jo začinili z detajli v slogu Tike.

Kolekcijo sestavljata dve jopici s kapuco v črni in rdeči barvi, na katerih smo prilagodili kroj rokavov in tako dosegli, da ima vsak, ki jih obleče, vtis, da so narejeni po njegovih merah. Klasični pulover brez kapuce v črni barvi, hlače z žepi v črni in bež barvi, izdelane iz trdnega vojaškega platna, s krojem, ustvarjenem za vojne pilote, in dve majici iz čvrstega platna v črni in rdeči barvi.

Kolekcijo navdihujejo tradicionalni elementi koncepta Tike v zlati barvi, ki se uporabljajo kot potisk ali detajli in vsakemu kosu pričarajo premium videz. Vsi modeli iz kolekcije se lahko kombinirajo med seboj in so hvaležni za kombiniranje z drugimi blagovnimi znamkami na stičišču mode, urbanega in športnega sloga. Vsak kos garderobe je unisex in izdelan v velikostih od S do XL.

Nova kolekcija je na voljo v ljubljanski trgovini Tike na Mestnem trgu 18 in na spletni strani www.tike.si.

Ali vam je bil ta članek v pomoč