NIKE AIR MAX CELEBRATION

Prepričani smo, da je vsak, ki to bere, kdaj v življenju imel vsaj en par Air Max superg. Vemo tudi, da je med nami veliko takšnih, ki se ne zadovoljimo z drugim kot z udobjem in urbanim slogom, ki ju prinaša model Air Max. Te superge so simbol športne mode, ki je prevzela svet, njihova priljubljenost pa nikoli ne zamre.

To so superge, ki vključujejo različne stile, od vintage do modernega videza. Prepoznavne po zračnem podplatu, urbanem dizajnu in dovršenih detajlih predstavljajo model, ki se mu nihče ne more upreti. Njihova prepoznavna podoba in namen sta pripeljala do tega, da danes govorimo o edini supergi, ki ima svoj praznik.

POZOR! Si iz pravega testa, da se dokažeš in preizkusiš v pripravi glasbene podlage v Tike Music Studio? Vsak izmed gostov bo imel priložnost za ustvarjanje unikatnih beatov in glasbene podlage. Če si iz pravega testa, pa bodo ocenili naši nastopajoči, kateri bodo iz vseh prijavljenih izbrali najboljši beat, ki osvoji Air Max superge po izbiri iz Tike!

To je idealna priložnost, da te povabimo na dogodek NIKE AIR MAX CELEBRATION in ti povemo, kaj te čaka v soboto, 22. aprila 2023. Vabimo te, da se nam pridružiš v Ljubljani, v Zorica baru na Kersnikovi 4 od 12.00 ure dalje. Dogodek v epicentru urbanosti traja vse do 22.00 ure.

Buzz in Tike sta utelešenje kulture uličnega stila in sta prva postaja, ko iščeš kakršenkoli modni izraz.

  • »Tike Music Studio« - spoznavaj beate naših artistov in preizkusi svoj talent produkcije
  • »Tike Cleaning corner« - vsem znani Sole Cleanic bodo poskrbeli, da bodo tvoje supege spet kot nove
  • »Buzz Nail Art corner« - naša artistka bo poskrbela za popoln izgled tvojih nohtov
  • »Buzz Barber Corner« – eden najbolj priznanih slovenskih brivcev bo poskrbel, da bo tvoja frizura tip top

Ob koncu celodnevne zabave, polne raznolikih vsebin, se bomo znašli vsi na istem mestu:

  • »Buzz & Tike Air Max – Music Live« koncert bo od 21. do 22. ure na isti lokaciji, nastopili pa bodo:
  • Drill
  • Sahareya
  • Sheby
  • MihaMih & Diinzo

Zapomni si, da ni važno, kateri skupini pripadaš. Važno je, da si del zgodbe, ki se še vedno piše.

Vabimo te, da doživiš urbani vajb subkulture in uličnega stila v soboto, 22. aprila, od 12. ure dalje v Zorica baru na Kersnikovi 4 v Ljubljani.

NE POZABI! V središču dogodka stoji "Buzz Common Wall", ki nagovarja in vablja goste, da pustijo svoj "mark", na dogodku. Vsak gost ob prihodu prejme "šop" nalepke, ki jih po želji polepi po "Buzz Common Wall-u". Vsak izmed gostov ima priložnost se potegovati za Air Max superge, vse kar mora storiti je objaviti sliko Buzz Common Wall-a, objaviti sliko na svoj story in potaggati: @buzzsneakerstation. 

Se vidimo!

Ali vam je bil ta članek v pomoč