NIKE AIR JORDAN IV “ZEN MASTER”

Nova izdaja modela Nike Air Jordan IV lahko pohvalimo z eterično mešanico vijolične in roza, ki predstavlja stanje zavesti ZEN-a skozi učenje in trenersko kariero Phila Jacksona ter njegovo osredotočenost na duhovnost.

Model Jordan IV je bil ustvarjen leta 1989 in od takrat doživel veliko število reizdaj originalnih modelov iz tega leta v novih barvnih kombinacijah ter kolaboracijah z različnimi umetniki, blagovnimi znamkami in oblikovalci ter seveda z release-i, ki jih Jordan brend ustvari na podlagi pomembnih trenutkov v karieri Michaela Jordana.

Dolgoletni trener NBA lige Phil Jackson, ki je v 90. letih vodil dinastijo Chicago Bullsov, je dobil vzdevek "Zen Master", zaradi njegovega umirjenega pristopa ter predanosti načelom, ki so jim sledili indijanci in druge kulture vzhoda. Svojo učinkovitost je dokazal z večkratno zmago NBA lige. Iz teh razlogov Jordan brand prav njemu posveča izdajo Jordan IV. z vzdevkom “Zen master”. 

Model Jordan IV je bil prvotno ustvarjen kot superga za košarko Michaela Jordana, danes pa ta model več ali manj smatramo kot lifestyle supergo. Določeni release-i so zelo dragoceni zbirateljski primerki, kar je za pričakovati tudi z izdajo "Zen Master”. Srbski igralec Viktor Savić je imel čast, da se v njih prvi sprehodi po Beograjskih ulicah, z malo sreče pa boste tudi vi imeli priložnost kupiti svoj par na raffle-u, ki bo z vsemi podrobnostmi objavljen na Instagram profilu Tikeljubjana.

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara