adidasovi športni copati Jugoplastika ekskluzivno na voljo tudi v Sloveniji

Osrednji evropski proizvajalec športne opreme adidas je izdelal posebno serijo športnih copat Forum High z imenom Jugoplastika. Tako se je poklonil enemu največjih košarkarskih imen nekdanje Jugoslavije – Jugoplastiki Split, edini ekipi, ki je kar trikrat zapored osvojila naslov evropskega klubskega prvaka. adidasova Jugoplastika bo od 28. maja v omejeni izdaji na voljo tudi v Sloveniji.

V sodelovanju s športno trgovino BSTN je adidas zasnoval ekskluzivno verzijo copat Forum High, ki slavi evropsko košarkarsko dediščino in košarkarsko kulturo Balkana. Model, odet v črno in rumeno, značilni barvi ekipe Jugoplastika Split, pomeni poklon enemu najbolj dominantnih moštev vseh časov. Evropske dosežke še posebej naznanja oblika copata, saj obuja spomine na legendarno športno dvorano Gripe, napolnjeno do zadnjega kotička in prikazuje igro, ki je bila resnično pred svojim časom.

Edinstvena kolekcija adidas x BSTN Forum High Jugoplastika Split je na voljo v zelo omejenih količinah! Preveri adidas x BSTN Forum Hight Jugoplastika Split na spletu. 

@tikeljubljana

@adidasoriginals

***

O adidas Originals:

adidas Originals navdihuje bogata športna dediščina adidasa, ki je ena od vodilnih svetovnih športnih blagovnih znamk ter globalni oblikovalec in razvijalec športne obutve ter oblačil. Življenjsko-stilna blagovna znamka adidas Originals je bila ustanovljena leta 2001. Svojo zapuščino razvija na temeljih bogatega adidasovega arhiva, hkrati pa je zavezana k inovacijam izdelkov ter upoštevanju ustvarjalnosti in poguma, ki ju skozi prizmo sodobne mladinske kulture najdemo na igriščih ter drugih športnih prizoriščih. Njen ikonični logotip Trefoil je bil prvič uporabljen leta 1972, za svojega pa so ga vzeli vsi, ki še naprej oblikujejo in opredeljujejo ustvarjalno kulturo. Tako adidas Originals kot pionirska blagovna znamka kroji trende športne obutve za na ulico.

Ekipa Tike!

Ali vam je bil ta članek v pomoč