Urbano, kreativo, unikatno – Nike Air Max delavnica

Ljubljana je bila del kulturno globalnega-dogajanja, kjer je v samem središču potekal dogodek poln doživetij, zabave, kreativnosti in športnega pridiha. V sodelovanju z Buzz smo organizirali futuristično, nostalgičen dogodek, kjer se je vse, ampak res čisto vse, vrtelo okoli ikoničnih superg – Nike Air Max.

Kreativne delavnice, interaktivno dogajanje in hud vajb so v obiskovalcih prebudili ustvarjalno žilico. Za sprostitev umetniške energije je že pred samim vhodom stal Paint Scramble, kjer je vsak obiskovalec izbral barvo, vanjo potopil čopič in jo poškropil po steni - nastala je fantastična kreacija, ki so jo ustvarili vsi obiskovalci skupaj.
 

V Tike delavnici, pod oblaki, so obiskovalci pokazali vse svoje artistične spretnosti. Kjer so na mini 3D modelčku superg Nike Air Max 1, lahko ustvarili lastno barvno kombinacijo. Ker ustvarjalnost ne pozna meja, smo dobili res dobre poslikave. Najboljša je bila seveda nagrajena.
 

Nike Air Max foto kotiček je zajel energično vzdušje, vsi pa so lahko ustvarili personalizirano fotografijo svojih superg. Fotokabina je imela veliko dela, saj vzdušja prav gotovo ni manjkalo. Tu smo ujeli tudi vedno simpatične, zvezdniške ljubitelje Air maxa, Klemena Kopino, Evito Čelesnik, Anabel in Janjo Balant, seveda v novih, čisto svežih maxicah.
 

V Buzz kotičku so obiskovalci barvali legendarne Air Max 90 in 95, po zmagovalni barvni kombinaciji, pa so med dogodkom, izdelali ročno Tufing  preprogo. Kot vedno, pa morajo biti vse dobre stvari tudi dokumentirane in za to je s svojim livestream podcastom poskrbel Overload, kjer je s številimi gosti govoril o zgodovini ikoničnih superg. Za popolno kohezijo vzdušja sta z glasbo poskrbela MihaMih x Diinzo.
 

Pravi ljubitelji Air Maxa tega dogodka zagotovo niso zamudili, če vam je kaj vseeno preprečilo obisk - brez skrbi, se vidimo drugo leto.

Delček vzdušja si oglej spodaj v galeriji in videu.
 

Ali vam je bil ta članek v pomoč