Vse najboljše Tike!

V soboto, 18. septembra, je Tike shop praznoval svojo drugo obletnico. Zaradi, še vedno trajajočih, nesigurnih razmer je, tako kot lansko leto, Tike shop praznoval v nekoliko manjšem obsegu. Ob dobri glasbi, pijači in družbi pa vseeno tudi tokrat ni manjkalo zanimivih presenečenj za vse ljubitelje superg, ki so obiskali Tike ob tako posebnem dnevu.

Poleg popustov, ki so trajali cel teden, se je na Instagramu odvil giveaway, v katerem je svojo srečo preizkusilo skoraj tri tisoč prijavljenih. Srečen izžrebanec je prejel adidas Yeezy Boost 350 v2 'Light'.

Vrhunec dogodka pa je bil zagotovo Tike Sneaker Hunt, kjer so se udeleženci podali na lov po Ljubljani v upanju, da bodo osvojili različne nagrade, do katerih so jih peljali namigi in uspešno opravljene naloge, ki so risali pot do raznovrstnih lokacij po centru Ljubljane. Lov se je pričel pred Tike shopom - od tam jih je prvi namig popeljal do Zmajskega mostu, kjer je bila prva naloga na socialnih omrežjih objaviti sliko zmaja. Naslednja lokacija je bil Rog - tam so morali objaviti sliko svoje izbire superg na ta poseben dan. Pot se je nadaljevala do muzeja MSUM na Metelkovi, kjer so od naše sodelavke pridobili štampiljko ter zadnji namig. Drugi tir Železniške postaje Ljubljana, v čast drugi obletnici Tike shop-a, je predstavljal cilj Tike Sneaker Hunt-a. A vendar cilj ni pomenil tudi konec, saj so si sodelujoči kupončke za nagrade pridobili šele s pravilnimi odgovori na zastavljena vprašanja.

Nagrade za najuspešnejše so bile majice Tike, ekskluzivni vstopi v prihajajoče raffle, par adidas Yeezy Slide »Glow Green«, glavno nagrado pa je predstavljal par Nike Air Force 1 Low x G-Dragon Peaceminusone “Para-noise 2.0” superg.                                                                                                                                                                                                                                                 

Tudi v zadnjem letu smo sneaker navdušence razveselili s kar nekaj ekskluzivnimi modeli kot so Jordan 1 Retro High »Dark Mocha« in »University Blue«, Jordan 4 Retro »University Blue«, ter Nike x Ambush Dunk Hi »Deep Royal«. Ponosni lahko omenimo, da še vedno ostajamo edina trgovina v Sloveniji, kjer so na voljo modeli Yeezy, vključno z najnovejšimi letošnjega leta, Yeezy Slide.

V obdobju zaprtja trgovin smo se trudili po svojih najboljših močeh in poskrbeli, da je spletna prodaja potekala nemoteno in tako tudi v času velikih sprememb našim strankam še vedno brezskrbno zagotavljali najljubše pare obutev in kose oblačil.

Ponosni smo, da smo v dveh letih močno povečali prepoznavnost in ljudem uspeli približati koncept trgovine Tike.

V tem času nam je uspelo pridobiti tudi nemalo rednih strank iz Slovenije in tujine, ki se z veseljem vračajo v trgovino po nove, ekskluzivne izdaje superg ali pa nas obiščejo, da se z nami samo pogovorijo o najnovejših releasih in ostalemu dogajanju v sneaker svetu.
Seveda pa smo vedno veseli tudi vseh novih strank, katerim z veseljem svetujemo pri izbiri novega para edinstvenih superg.

Tudi v prihodnje se bomo trudili, da v Ljubljano pripeljemo najnovejše in najbolj vroče modele superg in s tem še naprej širimo sneaker kulturo ter vanjo povezujemo vedno več ljubiteljev.

Veselimo se vašega obiska, Tike Sneaker Shelter

Ali vam je bil ta članek v pomoč