THE GLORY OF ADIDAS FORUM LOW SNEAKERS

Releasi modelov, ki vračajo slavo legendarnim silhuetam sneaker kulture nas vedno inspirirajo, da povemo zgodbo o supergah, ki so jih oblikovale prejšnje generacije. Današnja zgodba je vezana na košarko in kulturo tega športa-ena od najmočnejših in najkreativnejših, ko govorimo o sneaker svetu. Košarka je na sceno ponovno vrnila legendarne adidas Forum, superge, ki predstavljajo popolno kombinacijo športa in stila.  

Nove adidas Forum so inspirirane z modelom iz leta 1984 ter dizajnirane z mislijo na prihodnost. Nov model je re-definiral pravila, spodbudil nov način nošenja in kombiniranja superg z outfiti, kot se je zgodilo že s prvim modelom te superge.

Pri ženski verziji adidas Forum Low “Cloud White/Glory Mint”, ki je košarkaški robustnosti superge dodal nežno in bolj ženstveno noto, se pojavijo šik satenasti detajli. Nove Forum superge so zadržale usnjeno zunanjost in hook-and-loop trak okoli gležnjev, s katerim še dodatno opevajo legendarno silhueto. 

 

Še en detajl, ki je vreden omembe je zunanjost superge, ki je izdelana iz najmanj 50% recikliranega materiala, s čimer adidas stopa korak bližje k manjši porabi plastike. 

Slovenska hip-hop ustvarjalka Masayah je bila ena izmed prvih, ki je imela priložnost obuti nove adidas Forum. Masayah je s stilom, stasom in originalnostjo dodala svoj “vibe” tej legendarni retro supergi ter dokazala, da z odprtostjo do novega ter širokoglednostjo meje ne obstajajo. 

Adidas Forum Low “Cloud White/Glory Mint” ter ostale Forum modele lahko najdete v naši trgovini Tike ter na spletni strani.

Ali vam je bil ta članek v pomoč