WELCOME TO TIKE LJUBLJANA

WELCOME TO TIKE LJUBLJANA

Nepozabni otvoritveni dogodek, ki se je odvijal na treh lokacijah v Ljubljani, je odprl tretjo trgovino Tike! 

 

Po treh uspešnih letih poslovanja v Beogradu in enemu prav tako uspešnemu letu v Bukarešti, je Tike Premium Sneaker Concept svoje poslovanje razširil v “mesto zmajev”, prestolnico Slovenije, Ljubljano, ki ima močno sneaker kulturo, kar smo potrdili na otvoritvi trgovine 22. avgusta.

Potem, ko je Beograd postal regionalna prestolnica sneaker kulture, se je leta 2018 v Bukarešti odprl drugi Tike! shop v starem mestnem jedru z bogato kulturno dediščino. S svojim edinstvenim interijerjem se je shop hitro priljubil sneakerhead-om v Romuniji.

V Ljubljani se trgovina Tike nahaja na Mestnem trgu 18, odprta je od 22. avgusta. Nepozabna otvoritvena zabava se je odvijala na treh lokacijah po mestu, udeležili so se je številni influencerji ter zbiratelji in ljubitelji superg. Otvoritev so s svojim nastopom popestrili Senidah ter Atlas erotika. Poglejte video spodaj, da začutite atmosfero, ki smo jo doživeli na otvoritvi.

Edinstevni interijer, ki predstavlja spoj modernega in retro dizajna, zaznamujejo kombinacije temno zelenih in oranžnih tonov. Trgovina predstavlja pomemben prostor za vse ljubiltelje limitaranih superg najbolj znanih svetovnih športnih brandov. S svojo zgodbo, prezentacijo, povezavo z lokalnim okoljem in sneaker kulturo, je Tike Ljubljana točka na zemljevidu našega mesta, katero je vredno obiskati!

Vidimo se na Mestnem trgu 18!

Utrinke iz otvoritve si lahko pogledate v galeriji fotografij.

 

Ali vam je bil ta članek v pomoč