NIKE ADAPT AUTO MAX: WHEN AN APP MEETS SNEAKERS

Nike Air Max silhueta je brez dvoma ena od najprepoznavnejših in najpopularnejših v sneaker svetu. Od trenutka, ko je bila leta 1987 prvič predstavljena, se je neprestano razvijala in bila večkrat dodelana, definitivno pa lahko rečemo, da so bili nekateri izmed teh “preskokov” večji od drugih. 

Letos je najbolj prepoznaven dizajn Tinker-ja Hatfild-a dobil popolnoma futuristično podobo, zahvaljujoč Fit Adapt tehnologiji. Tako so nastale Nike Adapt Auto Max - superge, ki jih je mogoče “upravljati” s pomočjo edinstvene aplikacije. Kako to deluje?

Nike Adapt Auto Max širijo prepoznavnost Air Max koncepta  z naprednimi vezalkami, ki se zavežejo avtomatsko po merah osebe, ki jih nosi. Posebne lučke na podplatu osvetljujejo superge v kar 13ih različnih barvah, z možnostjo utripanja do ene ure. 

Ko že misliš, da je Nike dosegel vse, ko je govora o uporabi napredne tehnologije in dizajnu  poznane silhuete, le to nadgradi novi nivo nastavitev in osvetlitve superge z uporabo glasovnih ukazov preko Siri in Google asistenta. 

Ko govorimo o performansu superg, lahko prvič izbiramo med dvema načinoma nošenja Nike Adapt Auto Max - eden je namenjen aktivnosti, drugi pa sproščanju.

Lahkoten in zračen zgornji del superge objame stopalo in ponuja popolnoma personaliziran način nošenja, medtem ko TPU plošča omogoča dodatno stabilnost. Seveda tudi ta model ne bi šel čez brez popolnoma novega Air Max podplata, ki garantira še več zraka pod nogami. 

Nike Adapt Auto Max so na voljo v naši trgovini na Mestnem trgu 18 in na www.tike.si.

Ali vam je bil ta članek v pomoč