GIVE AN EDGE TO THE NEW REEBOK ZIG KINETICA

To ne zmore vsakdo, zato nas ne čudi, da načelo "Sport the Unexpected" lahko postane življenjski moto le tistih, ki so pripravljeni zajeti neznano s polno žlico. Pa ne le v življenju, tudi v stilu – tistih, ki so že zakorakali v prihodnost.V svetu, v katerem se zdi, da je vsaka ideja že odkrita, se je znamka Reebok odločila, da naredi do sedaj ne videno, skozi ideje, ki vas prisilijo, da zapustite cono udobja ter pričakujete nepričakovano. Ideje, ki so popolnoma edinstvene in katere ne pozabimo kar tako, v svetu navajenem na hitre ideje in minljivosti. Ena od nepozabnih idej je model Reebok Zig Kinetica Edge, ki prinaša nepričakovano energijo vsakemu outfitu, s katerim jih nosite.

Reebok Zig Kinetica Edge so inspirirane z outdoor modeli superg in s tem idealne za jesen. Zahvaljujoč efektivnemu podplatu in vodoodpornemu materialu, ki je poudarjen na sprednji in zadnji strani, omogoča brezskrbne avanture, brez obzira na vremenske razmere.

 

Cik-cak dizajn na srednjem podplatu je izpopolnjen z mehkim polnilom v podplatu. Poleg varnosti je tako zagotovljeno tudi maksimalno udobje v teh popolnoma netipičnih supergah.

 

Dobra novica je, da jih to jesen lahko nosite na vse – v vsakem primeru boste z njimi v centru pozornosti, kakorkoli jih kombinirate. So neobičajne in popolnoma edinstvene – prav to jih dela enostavno nepozabne..

 

Reebok Zig Kinetica Edge lahko najdete v naši trgovini na Mestnem trgu 18 v Ljubljani ali v spletni trgovini.

Ali vam je bil ta članek v pomoč