PRAZNOVALI SMO PRVI ROJSTNI DAN

Lahko verjamete, da je minilo že leto dni od otvoritve našega Tike shop-a? V tem kratkem obdobju se je zgodilo veliko releasov, dogodkov in novih modelov superg, ki smo jih delili z vami.  Imeli smo kar 14 Yeezy releasov, online in in-store raffle, Travis Scott x Nike Air Force 1 “Cactus Jack” raffle, s katerim smo preplavili Mestni trg, saj vas je sodelovalo več kot 400 ter mnogo ekskluzivnih Nike  releasov. Na releasu Air Jordan 1 Mid Fearless “Maison Chateau Rouge” je nekaj sodelujočih celo noč preživelo zunaj pred trgovino, da bi dobili svoj par teh limitiranih superg. V našem prvem letu smo organizirali tudi druženja, Tike Chill v oktobru ter delavnico custom Air Force 1 v novembru, na kateri so naši lokalni umetniki, glasbeniki, influencerji ter športniki predelali svoj par custom superg.

Z gotovostjo lahko rečemo, da smo v tem kratkem obdobju skupaj z vami dvignili sneaker kulturo na višji nivo ter ustvarili nov urbani prostor za vse navdušence nad supergami. 

Lanska otvoritev je presegla vsa pričakovanja, od ogromnega števila obiskovalcev, do  nepozabnega nastopa Senide in Atlas erotike, predvsem pa prijetnega druženja in novih poznanstev. Težko bi si predstavljali boljši zagon ob odprtju  naše trgovine. 

Zaradi vsem dobro znane novo nastale situacije, so se tudi pri nas stvari v marcu ustavile. Kljub temu nepričakovanemu izzivu smo se hitro prilagodili in nadaljevali svojo zgodbo. 

Letošnje rojstnodnevno praznovanje smo načrtovali malo drugače. V trgovini so bili celotedenski popusti, z nakupom pa ste lahko sodelovali v giveawayu za Nike Jordan 1 high OG “Satin Snake”. Tudi na instagramu je potekal giveaway, v katerem sta dve osebi osvojili adidas Yeezy Boost 350 v2 “Zyon”. V soboto, 22.8., smo se sicer v manjšem številu, vendar še vedno prijetno podružili v Tike shopu. Druženje je seveda spremljala dobra DJ glasba ter pijača. Poleg tega smo v soboto pripravili presenečenje, shock drop Nike Jordan 1 high OG “Satin Snake”, katerih nakup je bil možen le s kupončkom. Dodaten izziv pa je bil to, da se je bilo za kupončke treba povzpeti na Ljubljanski grad. Ker je bilo število kuponov omejeno, so se dobitniki pošteno potrudili za svoj par in pritekli na grad. 

V tem letu nas čaka še več ekskluzivnih releasov, novih superg ter močno upamo, da tudi čim več druženja. Veselimo se nadaljnjega povezovanja, širjenja kulture ter deljenja navdušenja nad supergami z vami. Hvala, ker ste del naše zgodbe!

 

Tike Sneaker Shelter

Ali vam je bil ta članek v pomoč