TIME TO UPGRADE YOUR TIKE STYLIN'

Predstavljamo vam novo kolekcijo Tike t-shirtov. Nove majice odlikujejo najkvalitetnejši materiali, očarljiv dizajn in odličen kroj, ki navduši tudi najzahtevnejše ljubitelje urbanega stila.

Uspeh prejšnje kolekcije ter odobravanje s strani sneaker skupnosti sta privedela do odločitve, da postavimo trend ter okrepimo Tike hype s predstavitvijo novih modelov. Poleg redizajniranih Temple Style t-shirtov, pri katerih so sedaj uporabljeni še kvalitetnejši materiali, v naši novi kolekciji ne morete spregledati dveh vpadljivih modelov - Bandana style t-shirt, ki na najboljši način orisuje pripadnost sneaker kulturi - s prepoznavnim “bandana” tiskom, ki se razteza po celotnem spodnjem delu majice. Model Colossal pa je spredaj skoraj popolnoma klasičen, s pomembnim detajlom - velikim, vpadljivim Tike logotipom na hrbtu.

Tokrat je pozornost posvečena vsakemu detajlu posebej. Majice smo oblikovali z obilo entuziazma in prizadevanjem, da predstavljajo točno to, kar Tike je - pravi tempelj za pripadnike sneaker kulture. Čeprav na prvi pogled delujejo oversized, se nove Tike majice popolnoma prilegajo silhueti telesa in izgledajo odlično, ne glede na to, kako jih nosite.

Eni izmed prvih, ki so imeli priložnost obleči nove modele Tike t-shirtov, so olimpijski dvigovalec uteži in Fittest man in Serbia, prepoznan po svojem instagram imenu Zeus Ironbeard, eden najbolj iskanih in prepoznavnih DJ-ev v Srbiji, DJ Architect in Anya Stankovich, dekle, katere drugo ime je kreativnost. Ljubitelji elektronske glasbe jo sigurno prepoznajo iz mnogih zabav, na katerih je nastopala kot DJ. 

Tike majice iz nove kolekcije lahko najdete v naši trgovini na Mestnem trgu 18 ali pa jih naročite na naši spletni strani.

Ali vam je bil ta članek v pomoč