NEVER BACK DOWN & WEAR NIKE AIR MAX 2090 DUCK CAMO

Življenje je večna borba nasprotij – dobrega in zla, sreče in žalosti, lepega in grdega, preteklosti in sedanjosti, smeha in solz, začetka in konca …. In ne gleda na to, kako neverjeten in težak se nam včasih zdi, ga ne bi menjali z drugim. Sestavljeno iz nešteto trenutkov, življenje predstavlja niz začetkov in ti so tisti, ki nas zaznamujejo … in vsak začetek je težak, kot navsezadnje vse v življenju.

Če živite v “betonski džungli” je vsak dan nova borba za preživetje. Takšna je tudi življenjska zgodba zvezde srbske trap scene, Milija, ki se je skozi lekcije preteklosti, ki je bila stalno na meji med dobrim in zlom, odločil iti dalje. Svoje izkušnje je dal na papir in preoblikoval v rime. Danes je glasba njegov navdih, medtem ko je bila pot od problemov, aretacij in sojenja do lastnega studija in filmskega platna, več kot trnova. Nikoli pa ni obupal!

Vsak korak, ki ga naredi danes, ga vodi k velikemu cilju – da si ga zapomnimo. Preteklost je pustil za seboj, vendar je ni pozabil, ker ga je izoblikovala v osebo, ki je danes. S ponosom lahko reče, da je pustil pečat na regionalni glasbeni sceni ter da je bil del prave revolucije. Zato ni presenetljivo, da je na poti do novih ciljev izbral svojega zvestega spremljevalca Nike Air Max 2090 "Duck Camo" - povsem nov model, ki ga je navdihnila popularna izdaja iz leta 2013 - Air Max 90, “ki je nastal v sodelovanju s trgovino ATMOS.

Oblikovalci znamke Nike so obdržali DNK slavne klasike ter predstavili nov model, ki je kombinacija že znanih ter izboljšanih vizualnih elementov te klasike. Nike Air Max 2090 lahko razumemo kot revolucionarno “statement” supergo, ki pripoveduje zgodbo o soočenju preteklosti s prihodnostjo.

AM 2090 “Duck Camo” je inovativna silhueta, bogata z vpadljivimi barvami in predstavlja poklon svojemu “predhodniku”, dopolnjena z živahnimi  detajli in elementi, ki so inspirirani z džunglo. Zato je ta model nepogrešljiv v “betonski džungli”, v kategoriji “street” izdaj.

Lahkoten mrežast material na zgornjem delu na pravi način kamuflira spodnji del neizrazitega Duck Camo potiska. Vpadljivi Infrared detajl na jeziku, podplatu, ob straneh ter peti je pravi kontrast čistim detajlom belih vezalk ter sprednjega dela podplata. Ta barvni kontrast si lahko zamislimo kot našo večno življenjsko borbo nasprotij.

Zgodba o novih AM 2090 supergah, predstavljena skozi Milijev jezik je inspirativna in motivacijska. Govori nam, da ne smemo bežati od novih začetkov, ker če bi jih lahko ponovili, bi sigurno storili enako. Edina razlika med ljudmi, ki se vračajo k začetkom je, da eni ne gledajo naprej in drugi, kot tudi Mili, ne gledajo več nazaj, saj so že v prihodnosti.

 Nike Air Max 2090 „Duck Camo“ so na voljo v naši trgovini (Mestni trg 18) in online.

Ali vam je bil ta članek v pomoč