MADE IN THE USA: NEW BALANCE 997

Znamka New Balance vedno znova preseneča svet sneakerhead-ov z edinstvenim dizajnom in kvaliteto superg, ki se na svetovni sceni pojavljajo iz sezone v sezono. Eden takšnih modelov, ki je letos na voljo v popolnoma novi barvni kombinaciji, je del družine New Balance 997. 

Superga New Balance 997 je nastala v devetdesetih, prvotno kot tekaški model. Od nekdaj je bila in ostala ena od najljubših silhuet pravih ljubiteljev superg. Zahvaljujoč najkvalitetnejšim materialom in širokemu barvnemu spektru, v katerem je na voljo že od svojih začetkov, je New Balance 997 še danes zelo nošena in občudovana superga. 

To sezono na trg prihaja silhueta “Chambray Blue”, ki izstopa v kombinaciji oranžnih, temno modrih, sivih, srebrnih, nežno modrih ter olivnih tonov. Osnova je izdelana iz mrežastih materialov, najkvalitetnejšega usnja in semiša, ki osvajajo že na prvi pogled. Izrazito barvno kombinacijo dopolnjujejo refleksivni detajli, zaradi katerih boste opaženi tudi ponoči. 

 

Zaradi omenjenih lastnosti superge ni čudno, da je bil prav ta model izbor Miloša Manojlovića, fanta, ki na Instagramu slovi pod imenom The Belgrade Biker. Kot influencer, ki mu ne manjka avtentičnosti, je bil ravno on prava izbira za osebo, ki je imela med prvimi priložnost nositi ta model.

Dejstvo, da New Balance 997 “Chambray Blue” pripadajo kolekciji Made in the USA, pove dovolj o njegovi kvaliteti, medtem ko detajli vtisnjenega znaka “997” na peti, belega vmesnega ENCAP podplata in črnega gumijastega podplata poudarjajo njegovo impresivnost. 

 

Te ekskluzivne superge lahko najdete v trgovini Tike Ljubljana ali naročite preko spleta na naši spletni strani.

Ali vam je bil ta članek v pomoč