BODI BREZČASEN Z ADIDAS YUNG-1

Adidas je to sezono predstavil še en retro model - Yung-1.

Obstajajo modeli superg, za katere lahko rečemo, da so timeless in ob tem ne naletimo niti na eno zamero iz strani ljubiteljev sneaker kulture. Med takšne modele spada adidas Yung-1, retro silhueta, ki označuje konec 90ih. To sezono se vrača na sneaker sceno z nekoliko bolj glomaznim dizajnom in old-school barvnimi kombinacijami.

Zahvaljujoč kombinaciji semiša ter mrežastega materiala, moške superge Yung-1 “Core Black/Hi-Res Yellow” delujejo slojevito, geometrijski dizajn in vpadljive kombinacije črnih in neon nijans pa dajejo tem supergam avtentičen izgled iz konca prejšnjega tisočletja. 

Zgornji del superg adidas Yung-1 je bogat z mat detajli iz semiša, kontrast temu pa zagotavlja mrežasti odsevni material, ki se “sveti v temi”. Temu dodajte gladke usnjene detajle svetle barve in tri črte, ki se nahajajo na stranicah, in dobite brezčasen in popolnoma osupljiv retro model superg.

Eden izmed prvih, ki je imel priliko obuti te superge, je Vuk Greganović, zbiratelj superg iz Ljubljane. Superge so sedaj na voljo v naši trgovini ter na spletu. 

Be timeless in Adidas Yung-1

Ali vam je bil ta članek v pomoč