NIKE AIR MAX TAILWIND

DON’T COLOR, MULTI-COLOR WITH NEW NIKE AIR MAX TAILWIND

Konstantno premikanje meja sneaker sveta ni lahka naloga, če seveda niste dizajner znamke Nike; potem to postane vaša vsakodnevna naloga. Da, s tem mislimo na vse modele te znamke, ki so bili predstavljeni od začetka leta 2019, tudi na preoblikovano Nike Air Max Tailwind IV silhueto, katere skrivnost se skriva v vseh pogumnih barvnih tonih, v katere je tokrat obarvana. 

Oblikovane za ženske, Air Max Tailwind IV “Multi-Color” predstavljajo najbolj prepoznavno po izdajo te retro klasike. Prvič predstavljena superga leta 1999 je zadržala svojo belo barvno osnovo, ki je še bolj izstopajoča v kombinaciji s črnimi obrobami in brendiranimi detajli. Poleg tega superge dela posebne in izstopajoče bogat nabor barvnih tonov, ki se razteza od močne zlate, preko diskretnejših kombinacij rožnatih in vijoličastih tonov, do hladno modre, ki je poudarjena na peti. Podplat je tudi na tej silhueti enostaven, zapolnjen z Phylon peno, zato črni Air Max brending prenese fokus na bogatejši zgornji del superge.

Nike Air Max Tailwind IV so od začetka nosili samo neustrašni - najprej na tekaški stezi, s časom pa tudi na ulici. Zakaj bi se to do danes spremenilo? Ena izmed prvih, ki je imela priložnost obuti po izdajo legendarnih superg je bila Senidah, ženska, ki je s svojo glasbo, pojavo in nalezljivo energijo prinesla raznolikost na regionalno trap sceno. 

Ali vam je bil ta članek v pomoč